Søg
  • jochumsencamilla

Følelsen af at gøre ét eller andet kan bare noget

Netop den følelse var også det der gjorde at vi hver især valgte at bruge vores opsparing på wonderful world. For det er hvad vi har gjort, crazy ja, men altså når man tror på noget og bare vil have det skal lykkedes så må man gå ”all in”.


Vi har fået lanceret vores 3 små lege ringe til de mindste og det er vi bragende stolte af, vejen derhen har til tider virket lang, men altså som vi plejer at minde hinanden om så ”fixer vi det”.


Og nu er vi endelig ved at være tæt på at kunne lancere vores service bestående af en flad og dyb tallerken og en kop. Det har vi tænkt at sælge både i sæt og individuelt.

Vores udgangspunkt var bare at lave et produkt der var 100% plantebaseret, men hen ad vejen kunne vi godt se at det var en klar fordel at i særdeleshed servicen kan gå i opvaskemaskinen. Omkring midt Februar 2021 satser vi stærkt på at vi kommer ud med vores service, som alt sammen kan komme i opvaskemaskinen.


Sådan overordnet set så adskiller vores produkt sig væsentligt fra øvrige produkter ved at det er 100% plante baseret. Andre produkter på markedet har oliebaseret plastik i sig, hvilket er dårligt for miljøet. Enten skal produktet være ren plastik ellers skal det være ren plante baseret, man skal ikke blande det for så kan man ikke genanvende plastik. Ydermere skal man indsamle plastik produkter og de skal være i en vis kvalitet for at det kan genanvendes.

Så lang historie kort, så er vi bare vildt meget tilhængere af planter, og tror på at det vil være langt bedre for miljøet og verdenshavene end konventionel oliebaseret plastik.


Følg lidt med her, vi vil forsøge at opdatere lidt ”along the way” om vores rejse hvor vi forsøger at gøre verden til et lidt grønnere sted at være


Kærlig hilsen Camilla & Pernille


143 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle